دانلود و معرفي نرم افزار حسابداري شخصي رايگان ( این صفحه 48876 مرتبه بازدید شده است )
معرفي نرم افزار حسابداري شخصي رايگان
 |
-
سابقه سفارشات مشتري نگهداري مي شود
-
پرداختهاي مشتري ثبت مي شود
-
سفارش امكان ايميل يا ذخيره براي چاپ توسط رايانه دارد
-
...
|
 |
اين اپ مشابه نرم افزار هايسل مي باشد كه البته ارزانتر و در عملكرد هم با هايسل متفاوت هست
شايد كبريا براي كار شما مناسبتر باشد
آنرا هم بررسي كنيد
|
خيلي از كاربران هنوز ترجيح مي دهند تا از نسخه هاي نرم افزار ويندوزي بعوض سيستم هاي وب استفاده كنند. هرچند اين موضوع به سرعت در حال تغيير است اما در اينجا نسخه نرم افزار حسابداري شخصي ماخذ آزاد به نام GnuCash را معرفي كنيم و امكان دريافت آنرا براي كاربراني كه علاقه مند هستند فراهم مي كنيم. توضيحات بيشتر را از سايت www.iranfoss.ir نقل ميكنيم
|
 |
براي دريافت نرم افزار حسابداري شخصي اينجا را كليك كنيد
gnucash مدير مالي شخصي
در صورتي كه به دنبال اين هستيد تا امور مالي شخصي خود را با استفاده از يك نرمافزار آزاد مديريت نماييد، GnuCash مناسبترين گزينه است! اين نرمافزار يك نرمافزار سهل الاستفاده، قابل انعطاف و قدرتمند است. GnuCash (گنوكش) به شما امكان مديريت حسابهاي بانكي، سهام، درآمد و هزينه را ميدهد. اين نرمافزار بر پايه مفاهيم حرفهاي مالي بنيان نهاده شده است. ممكن است پيش از اين با نرمافزارهاي حسابداري شخصي مانند Quicken يا MS-Money كار كرده باشيد. GnuCash نيز برنامهاي مشابه با اين برنامهها است.
GnuCash امروزه توسط اكثر توزيعهاي عمده لينوكس ارائه ميشود. بنابراين لازم نيست به دنبال نصب آن روي سيستم خود باشيد. در صورتي كه در حال حاضر روي سيستم نصب نيست، ميتوانيد تا ۹۰ درصد مطمئن باشيد كه از روي ديسكهاي نصب قادريد آنرا پيدا كنيد. در صورتي كه از ردهت استفاده ميكنيد، كافي است به بخش Add/Remove Software مراجعه كرده و آنرا نصب نماييد. در SuSE ميتوانيد با استفاده از Yast اين كار را انجام دهيد و در توزيعهاي مبتني بر دبيان نيز دستور apt-get install gnucash براي نصب آن كافي خواهد بود.
GnuCash امروزه علاوه بر لينوكس، در ساير سيستمعاملها مانند يونيكس، سولاريس، AIX، MAC OSX و... نيز قابل اجرا است. در صورتي كه علاقهمند هستيد تا آخرين نسخههاي اين نرمافزار قدرتمند را دريافت نماييد، به سايت آن در آدرس http://gnucash.org مراجعه كنيد.

تاريخچه
GnuCash از برنامهاي به نام X-Accountant منشا گرفته است كه بعنوان يك پروژه مدرسه توسط رابين كلارك (Robin Clark) نوشته شده بود. سپس ليناس وپستاس (Linas Vepstas) رابط جديدي براي آن طراحي كرد، كد آنرا مستندسازي كرد و ساختار آنرا بهبود بخشيد و تحت مجوز GPL قرار داد. تا سال ۱۹۹۸ نسخه ۱ اين نرمافزار ارائه شد. جرمي كالينز (Geremy Collins) نيز شروع كننده پروژهاي به نام GnoMoney بود كه نام آنرا به GnuCash تغيير داد. جرمي سايت وب GnuCash را راهاندازي كرد و نگهداري و توسعه آنرا بر عهده گرفت. همچنين كدهاي اوليه GTK نيز توسط وي نوشته شدهاند. راب بروزينگ (Rob Browsing) نيز Perl را به GnuCash اضافه كرد و فرمت ذخيره دادههاي آنرا به XML تبديل نمود. تعداد زيادي از افراد ديگر نيز در پروژه GnuCash همكاري ميكنند كه ليست كامل آنها را ميتوانيد اينجا مشاهده كنيد.
قابليتهاي GnuCash
نسخههاي جديد نرمافزار GnuCash داراي قابليتهاي فراواني هستند كه در زير به آنها اشاره ميشود:
-دريافت/پرداخت زمانبندي شده: امكان تعريف دريافت/پرداختهاي زمانبندي شده كه هنگام فرارسيدن توسط يادآور به كاربر هشدار داده خواهد شد.
-راهنماي وام: يك ديالوگ راهنما كه به شما امكان تعريف وامها را به صورت پرداختهاي زمانبندي شده ميدهد.
-امكانات اداره حسابداري تجاري: برخي امكانات كه در آن قادر خواهيد بود يك حسابداري تجاري مبتني بر فرد/موسسه با پرداخت صورتحساب، ماليات و شرايط پرداخت را اداره كنيد.
-پشتيباني از OFX: نرمافزار GnuCash نخستين نرمافزار آزادي است كه از پروتكل Open Financial Exchange پشتيباني ميكند. بسياري از بانكها و سرويسهاي مالي در حال آغاز به استفاده از اين پروتكل هستند.
-پشتيباني از HBCI: نرمافزار GnuCash نخستين نرمافزار آزادي است كه از پروتكل آلماني Home Banking Computer Information پشتيباني ميكند. به اين ترتيب كاربران آلماني قادر هستند تا به كمك آن امور بانكي خود را بصورت Online انجام دهند.
-ورود اطلاعات از QIF: امكان وارد كردن اطلاعات از برنامه مالي Quicken به GnuCash امكان پذير ميباشد.
-تشخيص واژههاي تايپ شده: با تايپ قسمتي از متن، در صورتي كه قبلا تايپ شده باشد، ادامه متن توسط برنامه كامل خواهد شد.
-امكان اداره سهام و Portfolios: برنامه GnuCash امكان اداره اطلاعات مربوط به يك حساب سهام يا مجموعهاي از آنها (Portfolios) را فراهم ميسازد.
-زبانهاي قابل پشتيباني: تعداد زيادي از زبانهاي مختلف در GnuCash پياده سازي شدهاند. البته هنوز امكان استفاده از زبان فارسي در آن وجود ندارد. البته به محض استفاده از GTK 2.0 به طور خودكار ميتوان از زبان فارسي در آن استفاده كرد. ( نسخه جاري به نظر فارسي است )
-گزارش گيري: امكانات گزارش گيري مفصلي در مورد موجوديها، سود و زيان، هزينهها، سهام و... بصورت متني و نمودارهاي گرافيكي با امكان ذخيره با فرمتهاي HTML، Postscript و... يا چاپ در چاپگر در GnuCash فراهم شده است.
-جستجوي دريافت/پرداخت: با استفاده از اين ابزار قادر خواهيد بود بين دريافتها يا پرداختها جستجو نماييد.
-ورودي دوبل: هنگامي كه فعال شود، هر دريافت/پرداخت بايد يك حساب يا اعتبار را غير از سايرين بستانكار نمايد. (حسابدارها بهتر سر در ميآورند!)
-حسابهاي درآمد/هزينه: در GnuCash قادريد تا سطح نامحدودي از طبقهبنديهاي درآمد يا هزينه تعريف نماييد. البته تعداد زيادي طبقهبندي از قبل تعريف شده و آماده موجود ميباشد.
-امكان بروزرساني Online قيمت سهام: با استفاده از GnuCash قادر خواهيد بود تا از سايتهاي وب مختلف بصورت خودكار اطلاعات قيمتهاي سهام را دريافت و بروز نماييد.
-چاپ چك: امكان چاپ چكهاي استاندارد و سفارشي در GnuCash وجود دارد.
-چند ارزي: در GnuCash امكان تعريف حسابهاي گوناگون با ارزهاي گوناگون وجود دارد.
-پشتيباني از كاربران همزمان: با استفاده از سرويسدهنده بانك اطلاعاتي Postgres SQL امكان پياده سازي GnuCash در محيطهاي چند كاربر وجود دارد.
البته اين تنها بخشي از امكانات برنامه قدرتمند GnuCash ميباشد. در اين مقاله ما شما را بصورت ابتدايي با كاركرد اين برنامه آشنا خواهيم ساخت و راهنماي كامل GnuCash را به زبان انگليسي ميتوانيد از اينجا مطالعه نماييد.

اجراي GnuCash
بسته به نوع توزيعي كه از آن استفاده ميكنيد، نحوه اجرا و محل قرارگيري GnuCash در منوهاي محيط گرافيكي متفاوت خواهد بود. بطور كلي با اجراي برنامه Run در محيطهاي KDE يا Gnome و تابپ درستور gnucash برنامه اجرا خواهد شد.
تنظيم اوليه GnuCash
هنگامي كه براي نخستين بار GnuCash را اجرا ميكنيد، يك Druid (يا به قولي ويزارد!) شما را مرحله به مرحله براي تنظيم برنامه راهنمايي ميكند. اين تنظيمات به ترتيب عبارتند از ارز مورد استفاده (ريال ايران قابل انتخاب است)، طبقهبنديهاي مورد نياز كه ليستي از انواع طبقهبنديهاي تعريف شده در برنامه نمايش داده شده و شما ميتوانيد طبقهبنديهاي مورد نياز خودتان را فعال نماييد. مانند انواع هزينها، انواع درآمدها، بازنشستگي و ... ميتوانيد با كليك روي دگمه Select All، همه آنها را انتخاب نماييد. در مرحله سوم ميتوانيد مانده ابتدايي طبقهبنديهايي را كه تعيين كرديد، وارد نماييد. البته اين كار را بعدا هم ميتوانيد انجام دهيد. در مرحله پاياني با كليك روي Finish تنظيم برنامه به پايان ميرسد. تصوير زير، مرحله دوم Druid تنظيم كننده را نمايش ميدهد.
پس از كليك روي Finish حسابها ايجاد شده و پنجره اصلي برنامه كه به شكل زير است، نمايش داده ميشود.
اكنون برنامه براي ورود اطلاعات و ساير تنظيمات آماده ميشود كه به تدريج آنها را توضيح خواهم داد. همانطور كه در تصوير مشاهده ميكنيد، ليست حسابها و طبقهبنديهاي موجود بصورت درختي نمايش داده ميشود. در صورتي كه قبلا با برنامههاي مديريت مالي شخصي مانند Quicken يا MS-Money كار كرده باشيد، محيط برنامه براي شما غريب نخواهد بود. تفاوتي كه در GnuCash با ساير برنامههاي مديريت مالي مشاهده ميشود، اطلاق نام حساب يا Account به تمام طبقهبنديها است كه ممكن است در ابتدا سبب گيج شدن شما شود. يعني حتي طبقهبنديهايي كه شما در سيستم تعريف ميكنيد، بصورت يك حساب مديريت و بكار برده ميشوند. براي ايجاد حساب يا طبقهبندي جديد زير هر يك از طبقهبنديها، روي طبقهبندي مادر مربوطه كليك راست كرده و گزينه New Account را انتخاب نماييد. در پنجرهاي كه باز ميشود، قادر هستيد تا اطلاعات حساب/طبقهبندي جديد مانند مانده، ارز، شرح و ... را وارد نماييد. پس از اينكه كليه حسابها و طبقهبنديهاي مورد نياز خود را در سيستم تعريف كرديد، اكنون قادر هستيد تا اطلاعات تبادلات مالي خود را وارد نماييد.
همانطوري كه ميدانيد در سيستمهاي مالي برخي از حسابها حالت درآمدي داشته و برخي ديگر نيز حالت هزينهاي دارند. هنگامي كه تبادلي را در بخش هزينهها وارد ميكنيد، تعيين ميكنيد تا مبلغ آن از محل حسابهاي درآمدي برداشته شود. (ببخشيد كه پا در كفش حسابداران محترم كرديم!) به هر حال كمي اطلاعات براي شروع كار براي بار اول با يك برنامه حسابداري شخصي لازم است! براي وارد كردن يك تبادل، كافي است روي طبقهبندي مربوطه دوبار كليك كرده، (مثلا هزينههاي رفت و آمد) و اطلاعات لازم را وارد نماييد.
البته من در اين مقاله قصد ندارم حسابداري شخصي به شما آموزش دهم و بيشتر سعي در معرفي امكانات برنامه را به شما دارم و در صورتي كه مايل هستيد در سطح حرفهاي با اين برنامه كار كنيد بهتر است نگاهي به مرجع آموزشي كه در ابتداي مقاله به آن اشاره شد، بياندازيد.
يكي ديگر از قابليتهاي بسيار ارزشمند GnuCash، گزارش گيري عالي آن ميباشد. شما قادريد از اطلاعات خامي كه وارد سيستم ميكنيد، گزارشات متنوعي مبتني بر متن و نمودارهاي گرافيكي پويا دريافت نماييد. پويا به اين معني كه اين نمودارها به كليك شما حساس هستند و با كليك روي بخشهاي مختلف، به صفحات ورود تبادلات و يا به نمودارهاي ديگري هدايت خواهيد شد. انواع مختلف نمودارها از ستوني تا دايرهاي قابل استفاده هستند. براي ايجاد گزارش، كافي است كه از منوي Reports گزارش مورد نظرتان را انتخاب كنيد تا نمايش داده شود. همچنين گزارشات را ميتوانيد از نظر محدوده خواندن اطلاعات كاملا سفارشي نماييد. براي اين منظور، در صفحه گزارش مربوطه، روي دگمه Options نوار ابزار برنامه كليك كنيد. شكل زير يكي از گزارشان نموداري برنامه GnuCash را نمايش ميدهد.
هنگامي كه يك گزارش را فعال ميكنيد، تا زماني كه آنرا ببنديد، در هربار اجراي برنامه در يك لبه جداگانه در سمت چپ پنجره اصلي برنامه، براي استفاده موجود خواهد بود. ضمنا با كليك روي دگمه Export قادر خواهيد بود تا گزارش را به صورت صفحه HTML ذخيره نماييد.
نتيجه گيري
به طور كلي برنامه GnuCash داراي قابليتهاي بسيار فراوان و قدرمتندي است كه در صورتي كه مدتي تجربه كار با ساير نرمافزارهاي مديريت مالي شخصي يا حسابداري را داشته باشيد به نحو احسن قادر خواهيد بود تا امور مالي شخصي خود را به آن بسپاريد. در پايان بد نيست بدانيد كه اين برنامه آخرين برنامهاي بود كه انتقال كامل من را از ويندوز به لينوكس، در حدود يكسال پيش تكميل كرد. من تا پيش از آن GnuCash را ميشناختم، ولي فقط امكان تبديل دادههاي MS-Money به فرمت Quicken يا GnuCash لاينحل باقي مانده بود كه خوشبختانه با Crash كردن MS-Money و از ميان رفتن دادههاي اصلي و پشتيبان خودكار، (كه بيش از ۳ سال اطلاعات بود) مشكل حل شد و من به GnuCash منتقل شدم و آخرين بهانه من براي بوت در ويندوز نيز از ميان رفت. به همين دليل از MS-Money ممنون هستم!

تعداد نظرات کاربران : 16جمع امتیاز ات : 4
روح اللهتاریخ ثبت : 1396/06/23سوال
5
سلام من ی بار نصب کردم تمام تنظیماتی ک گفتین رو داشت ولی پاکش کردم از اول رو دستور شما نصبش کنم حالا دیگه اون تنظیمات رو نمیاره و رو صفحه اصلی فقظ کلید ذخیره و حذف رو میارهلطفا راهنمایی کنید
stiتاریخ ثبت : 1395/04/12نظر
5
بسيار عالي
مهدی قنبریتاریخ ثبت : 1395/03/14تشکر
5
ممنونم از برنامه جامع وکاربردی شما
فوق العادست
احسانتاریخ ثبت : 1394/11/28خوب
5
خوب
امیرتاریخ ثبت : 1394/06/11نرم افزار حسابداری
5
در پی یافتن نرم افزاری بودم که کارامو باهاش انجام بدم که یافتم ممنون
حزابیتاریخ ثبت : 1394/03/24تشکر
5
خیر دنیا وآخرت نصیبتون
احمدتاریخ ثبت : 1394/03/09pshfnhvd
5
ممنون
علیتاریخ ثبت : 1394/01/22تشکر
5
از برنامتون سپاسگزارم
شهیادتاریخ ثبت : 1393/10/14نرم افزار
5
حسابرسی
مهدیتاریخ ثبت : 1393/02/12تقویم شمسی
5
این نرم افزار تقویم شمسی رو ساپورت می کنه یا فقط تقویم میلادی رو داره؟
رضا محمودیتاریخ ثبت : 1393/02/10TeamViewer
5
ممنون
تيم پشتيباني حساب بيستتاریخ ثبت : 1393/01/30پاسخ : تمجيد
4
كاربر گرامي ضمن قدراني از نظر شما : اين نرم افزار ماخذ آزاد مي باشد. موفق باشيد
بهروزتاریخ ثبت : 1393/01/30تمجید
4
درشرایط بد اقتصادی برنامه های کاربردی و اونهم رایگانش جای تقدیر دارد.فقط کد دهی مشکل دارد.سپاس
محمد کاظم اصلانیتاریخ ثبت : 1393/01/24 حسابداری شخصی
4
ندارد
sajadتاریخ ثبت : 1392/12/26تغییر زبان
5
با سلام من gtk+2 رو نصب کردم ولی زبان برنامه به فارسی تبدیل نشد. لطفا راهنمایی کنید.
مجیدتاریخ ثبت : 1392/11/04نیدونم
3
بد نبوووووووووووووود